Credible Messengers

‘Van High Impact Crimes naar High Impact People’. Jongeren met een criminele achtergrond worden opgeleid tot Credible Messengers.

Over het initiatief

Credible Messengers zijn de spiegel van de straat; wat daar gebeurt is hen ook overkomen. Zij weten jongeren te bereiken die high impact crimes plegen. Samen met de gemeente Amsterdam criminologen en psychologen vormen Credible Messengers een daadkrachtig netwerk dat landelijk ingezet wordt. Zij zijn inmiddels een bewezen succesvolle interventie in de bestrijding van jeugdcriminaliteit. Dat doet Credible Messengers door:

Daarom doneren we aan Credible Messengers

Prachtige en inspirerende aanpak. Iedere jongere wiens pad afgebogen kan worden bespaart henzelf, hun naasten en ook de samenleving heel veel ellende en kosten.

ADAMAS Credible Messengers is een initiatief van Your Lab / Stichting Biography Foundation en het Actiecentrum Veiligheid en Zorg (AcVZ).Meer initiatieven

Medemenselijkheid

Ervaring die Staat

Ervaring die Staat geeft steun aan sociaal kwetsbare burgers in Eindhoven die in armoede en of sociale uitsluiting leven: op basis van gelijkwaardigheid en eigenwaarde.

Lees verder ⟶